DOČEK NOVE 2017

Vreme je za novogodišnji stajling

10.12.2010.

Vreme je za novogodišnji stajling

Čim uđemo u decembar, počinju razmišljanja o dočeku najluđe noći. Jedno od glavnih pitanja je − haljina, a odmah se nameću i nezaobilazna − cipele, tašna... Modni dizajner Milan Zejak, koji kreira u okviru robne marke „Belgrade workshop“ daje savete kako se treba obući za novogodišnju noć, a uz to predlaže i kompletan stajling.

 

 

 

ODEĆA

 

Poslednjih nekoliko godina haljina je ponovo najbolji izbor odeće za svečane prilike, a dužina i dubina izreza zavisiće od godina osobe koja je nosi, kako objašnjava Milan Zejak, dizajner odeće.

 

− Za dame u ozbiljnijim godinama preporučujem da haljinu upotpune odgovarajućom ešarpom ili šalom. Upadljivu haljinu će pratiti svedeniji nakit ili cipele i obrnuto − jedan komad treba da bude dominantan, a ostali ga prate i onda nema greške. Uz haljine koje predlažem, eventualni aksesoar treba da bude izuzetno sveden − kaže dizajner „Belgrade workshopa“.

Ako haljina nije vaš izbor, opredelite se za pantalone, sako i svečanu bluzu. U tom slučaju, izgledu primerenom novogodišnjoj atmosferi najbolje će doprineti upadljiv nakit.

 

Da biste se dobro proveli na dočeku Nove godine, najvažnije je da znate šta vam dobro stoji, da ne idete protiv svog stila i da se osećate udobno. Zato Milan mlađim osobama preporučuje opušteniji stajling.

 

− Za devojke koje to veče provode u kućnoj varijanti ili u nekom klubu najbolji izbor je džins u kombinaciji sa topom od nekog svetlucavog materijala. Visoke potpetice i upadljiv nakit se podrazumevaju − kaže Zejak.

 

 


Čitanja: 4429 | Komentara: 0