DOČEK NOVE 2017

Torbe za 2017. godinu

27.12.2016.

Torbe za 2017. godinu

Od moderne klasike do avangarde.

Do kraja 2016. ostalo je još nedelju dana i vreme je da sumiramo godinu, a istovremeno se pripremimo za dolazak nove. I tu uvek počinje zabava.

Možete pokušati ulogom Nostradamusa i predvideti najveće trendove za 2017. godinu, a možete pogledati unazad i oslanjajući se na konkretne činjenice, izvučete neke zaključke za budućnost. Na ovom principu biramo torbe koje će sledeće godine najverovatnije osvojiti titulu „It“ torbe godine.

Tokom 2016. godine u svetu modnih aksesoara postojala su dva glavna pravca. Prvi - minimilazam, iako poslednjih nekoliko sezona, gubi tlo, ali ipak se zadržao u top trendove zahvaljujući pristalicama ovog stila. Najpopularnije torbe u minimalističkom stilu koje preferiraju da postanu „it“ torbe 2017. su modeli modne kuće Marni i Balenciaga. Brendovi J.W. Anderson i Proenza Schouler, su takođe ove godine objavili nove verzije svojih legendarnih tašni - Pierce i Hex.

Drugi trend je krajnji maksimalizam. Torbe sa brojnim aplikacijama, ukrasima i monogramom predlažu Gucci i Fendi. Zlatne ručice, mnogo detalja, ukrasa i natpisa - želja da imate sve najbolje odjednom više nije porok.

Pogledajte  modele torbi od kojih će neka sigurno zauzeti poziciju na listi top 10 „it“ torbi za narednu godinu.Čitanja: 1479 | Komentara: 0